【百日台灣移民懶人包講座 🇹🇼

台灣移民政策又又又再收緊啦😵‼️ #重要野真係要講三次
趁而家仲有機會,與其心思思諗東諗西,不如主動出擊,聽下專家嘅意見啦😎。

提提大家,台灣中央流行疫情指揮中心於9月9日宣布,將香港列為中低風險地區。旅客抵台後,病毒檢測呈陰性並自主健康管理至第21日可如常生活。台灣交通部早前宣布將推出三階段推動國際入境旅遊,包括8月1日取消戴口罩、10月1日恢復兩岸航點等等,意味著香港旅客有望在10月可赴台旅遊。🤫姐係最快下星期就可以去台灣做實地考察,最快係下星期呀😱大家有興趣移民台灣嘅唔係唔報名聽下有咩要準備、有咩要注意下嘛~

我哋安排嘅百日台灣移民懶人包講座,除咗會同各位解釋台灣移民不可干犯嘅「五大天條」,仲會講解移民台灣嘅申請流程。仲諗🙈打鐵要趁熱呀,快啲報名啦!

同場加映😎我哋仲會有英國同萄葡牙嘅投資移民介紹,分別會講及安老院或地皮投資。安老呢個議題,任何國家都非常重視,所以發展潛力很大。有興趣嘅就快啲去報名參加講座,了解更多啦‼️

「百日台灣移民懶人包講座」
日期:2020.09.26 (Sat)
時間:14:30 – 16:30
地點:九龍尖沙咀梳士巴利道41號香港基督教青年會南座三樓

#百日到台灣 #台灣移民懶人包 #台灣 #投資移民 #TaiWan #歐洲投資移民

Recommended Posts