【徹底改變錯誤投資思維 先可以令財富穩定增值📈】
#買磚仔係最保值投資選擇 #買樓唔一定自住

不論你係打工仔想搵多啲錢比屋企人過更好嘅生活,定係諗緊退休想增加被動收入保持自己嘅生活質素,你都好可能選擇投資去增值自己嘅財富💰。但好多投資者都會有呢3個誤投資思維,令自己好難踏出投資嘅第一步。

🔸樓價貴,無可能做到物業投資
好多人覺得「我都未儲夠錢,邊度搵錢投資物業」。我哋不需要一買就要買800呎嘅樓去投資,重點係要因應自己嘅能力管理目標同期望。

🔸驚買錯物業 遲遲都唔做決定
18區都有佢嘅特色,有唔同嘅配套治安等因素。無一區係十全十美,我哋要學識取捨。舉棋不定嘅猶疑只會令我哋失去投資先機。

🔸物業經紀經驗豐富 大小事項都靠經紀
置業要處理嘅事項非常多,由裝修師傅價格到檢閱樓契等等都極為需時。好多人嫌煩就所有嘅都問經紀了事,多細節因此被忽略。

投資係一種學問,想有更多嘅被動收入,就要改變錯誤投資思維。Whatsapp 我哋傾下📞,等我哋幫你度身訂造一個因應你嘅能力嘅投資組合。

👇🏻或者你嘅聯絡方法,我哋專人搵你傾傾

Pagoda我要做業主

Recommended Posts